reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Výborný domácí kečup

Výborný domácí kečup

Léty prověřený a osvědčený recept na skvělý domácí kečup bez konzervantů a zbytečné chemie.


  • 4,5

    44×

    4,5 44
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata, jablka a cibuli na domácí kečup nakrájíme na větší kousky a vložíme do hrnce s vodou, octem, cukrem a veškerým kořením zabaleným v plátýnku. Za občasného míchání vaříme na mírném plameni cca 45 minut, dokud směs nezhoustne a nerozvaří se.

Nyní z hrnce vyjmeme koření a ponorným mixérem kečupovou směs rozmixujeme. Propasírujeme přes síto a náš domácí kečup plníme do vyvařených skleniček.

Sklenice s domácím kečupem klasicky sterilujeme při teplotě 85 °C - 90 °C asi 15 až 20 minut.

Výborný domácí kečup podle tohoto receptu podáváme podle chuti k různým pokrmům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Výborný domácí kečup

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Výborný domácí kečup

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.