reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Rajčata, jablka a cibuli na domácí kečup nakrájíme na větší kousky a vložíme do hrnce s vodou, octem, cukrem a veškerým kořením zabaleným v plátýnku. Za občasného míchání vaříme na mírném plameni cca 45 minut, dokud směs nezhoustne a nerozvaří se.

Nyní z hrnce vyjmeme koření a ponorným mixérem kečupovou směs rozmixujeme. Propasírujeme přes síto a náš domácí kečup plníme do vyvařených skleniček.

Sklenice s domácím kečupem klasicky sterilujeme při teplotě 85 °C - 90 °C asi 15 až 20 minut.

Výborný domácí kečup podle tohoto receptu podáváme podle chuti k různým pokrmům.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Výborný domácí kečup

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Výborný domácí kečup