reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z 50 ml teplé vody, cukru a droždí uděláme kvásek. Mezitím smícháme mouku se solí, přidáme vykynutý kvásek, olej a vodu. Uděláme vláčné těsto, až se nebude lepit k míse. Lehce ho poprášíme moukou a dáme do tepla na půl hodiny kynout.

Po vykynutí těsto na pizzu prsty rozmačkáme do formy nebo na plech. V mých receptech naleznete také recept na rajčatovou omáčku Tomato, kterou se pizza potírá. Na toto těsto můžeme dávat různé ingredience podle naší chuti.

Pizzu dáme péct do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme cca 15 minut.

Pizzu můžeme podávat studenou i teplou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Výborné těsto na pizzu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.