Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Plech vymažeme a vysypeme.
Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny. Postupně přidáme olej, vodu a prosátou mouku smíchanou s kypřícím práškem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce jej vmícháme do těsta.
Těsto nalijeme na připravený plech a upečeme jej dozlatova. Korpus necháme vychladnout.
Zatím si připravíme krém. V mléce rozmícháme pudink a cukr a svaříme v hladký pudink. Pudink necháme důkladně vychladnout. Je lepší jej občas míchat, nevytvoří se nepříjemný škraloup. Do studeného pudinku vmícháme tvaroh, smetanu a kakao.
Upečený a vychladlý piškot potřeme marmeládou a polovinou krému.
Piškoty namáčíme do rumu a pokládáme na krém. Druhou polovinu krému rozetřeme na piškoty a posypeme nastrouhanou hořkou čokoládou.
Výborné řezy necháme ztuhnout, nakrájíme na libovolně velké kostky a můžeme podávat.