reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 546 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Postup přípravy

V kastrůlku si rozpustíme máslo a necháme vychladnout, aby bylo vlažné. Zatím si umeleme piškoty a ořechy. Do másla vmícháme cukr, piškoty, tři vrchovaté lžičky kakaa a ořechy. Přidáme také rozinky.

Hmotu důkladně promícháme a pokud je moc hutná, rozředíme ji podle potřeby rumem.

Z hmoty tvarujeme kuličky, které obalujeme buď v mletých oříšcích nebo vlažné čokoládě.

Výborné nepečené kuličky necháme uležet a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Výborné nepečené kuličky

    Celkový počet komentářů: 2

    • aaaaahoj
      aaaaahoj

      ahoj lidičky,zkoušel to někdo?já to dneska asi vyzkouším

      09.12.2007 10:06:37


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Výborné nepečené kuličky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.