reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Výborné játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky hodící se do všech vývarů.


  • 4,2

    58×

    4,2 58
  • 30 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí játra s hovězím masem velmi jemně rozmixujeme. Do hmoty přidáme vejce, mletý barevný pepř, lisovaný česnek, majoránku, mleté nové koření, muškátový květ, vegetu a nakonec přidáváme strouhanku na zahuštění.

Ze směsi tvarujeme játrové knedlíčky, které zaváříme stranou nebo přímo ve vývaru. Játrové knedlíčky zaváříme minimálně 20 minut, ale záleží na velikosti knedlíčků.

Výborné játrové knedlíčky podáváme v polévce.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Výborné játrové knedlíčky

    Celkový počet komentářů: 4
    • gabca
      gabca

      jatrove knedlicky

      jsou velmi vyborne

      06.02.2011 08:16:00

    • Alena
      Alena

      knedlíčky

      Také dělám takto játrové knedlíčky jen místo strouhanky dávám rozemleté OVESNÉ VLOČKY a věřte že nemají chybu.Jsou oblíbené i u všech známích a jinak je už nedělají.

      28.01.2011 13:56:00

    • pecaii
      pecaii

      Knedlíčky

      Opravdu velmi dobré.

      09.05.2010 19:41:21


    • malagabka
      malagabka

      Výborné játrové knedlíčky

      Děkji za dobrý recept. Neměla jsem sice hovězí maso, rozemlela jsem tedy do jater odřezky z králíka, které bych jinak vyvařila v polévce. Knedlíčky měly opravdu úspěch!

      18.04.2010 17:12:46

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Výborné játrové knedlíčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.