reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vyborná rybí polévka

Rybí polévka je dobrá i během roku, nejen na vánoční svátky. Také jsem nemela rada rybi polévku, ale tuto si zamilujete.


  • 4,0

    21×

    3,9 21
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na tuto polévku používám výhradně rybu pangasius, je bez kostí, tudíž na polévku ideální a po zakapání citronem není vůbec cítit rybinou.

Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na části másla nebo oleje. Přidáme na kostičky nakrájenou rybu. Pokud máme zmrzlou rybu, necháme ji trochu povolit, lépe se krájí. Pokapeme ji trochu citronem. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory. Přilijeme trochu vody a dusíme cca 20 minut za občasného promíchání.

Mezitím si připravíme světlou zásmažku z másla (oleje) a mouky.

Do hrnce s rybím základem dolijeme potřebné množství vody, přivedeme k varu a přidáme zásmažku. Rybí polévku povaříme, odstavíme z plotny a přisypeme jemně nakrájenou petrželku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vyborná rybí polévka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Střízlík
      Střízlík

      Nechybí vám tam koření?

      17.09.2010 17:21:27

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vyborná rybí polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.