reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Výborná roláda z mletého masa

Roláda plněná moravským uzeným a směsí hub a ředkviček.


  • 4,7

    13×

    4,6 13
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Postup přípravy

Ředkvičky i směs hub (bez koření) nakrájíme nadrobno a promícháme. Česnek oloupeme, najemno nastrouháme a smícháme se solí. Chleba namočíme do mléka.

Do mletého masa vmícháme sůl, mletý pepř a bazalku. Chleba vymačkáme, rozdrobíme a vmícháme do masa. Směs naneseme na alobal lehce potřený olejem a prsty utvoříme obdélník asi 35 x 25 cm. Na maso rozetřeme česnek a necháme 5 minut "vsáknout" do masa.

Plátky moravského uzeného rozprostřeme na maso a nožem rozetřeme směs hub a ředkviček. Pomocí alobalu roládu svineme a okraje dobře přimáčkneme. Roládu dobře v alobalu uzavřeme a vložíme do pekáčku jemně vymazaného olejem.

Roládu z mletého masa podlijeme vodou a pečeme v alobalu 40 minut na 200 °C. Pak alobal na povrchu otevřeme a ještě 10 minut dopečeme.

Jako přílohu doporučuji vařené brambory a čerstvou zeleninu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Výborná roláda z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.