reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Výborná pizza bez hnětení

Jednoduchá pizza bez vážení. Těsto připravíme den předem.


  • 4,7

    14×

    4,7 14
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!

21. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Je meloun ovoce, nebo zelenina? Otestuj svoji znalost!

21. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?

21. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

21. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Postup přípravy

Do mísy prosejeme sušené droždí s moukou. Přidáme olej, cukr a slanou vlažnou vodu. Vlažné vody přidáme tolik, abychom měli hladké těsto, takže zhruba 1 hrnek. Suroviny promícháme vařečkou a vložíme do lednice alespoň na 16 hodin.

Na druhý den si potřeme ruce olivovým olejem a těsto rozdělíme na dva bochníčky. Necháme je odpočinout na 20 - 30 minut. Bochníčky vyválíme a vložíme do kulaté formy, okraje natáhneme.

Pizzy potřeme rajčatovou omáčkou. Na pizzy nakrájíme rajčata na plátky, posypeme mozzarellou a oreganem. Výbornou pizzu bez hnětení pečeme v předehřáté troubě vysoké teploty dozlatova, dokud se mozzarella pěkně nerozpustí.

Výbornou pizzu bez hnětení podáváme ihned.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Výborná pizza bez hnětení

    Celkový počet komentářů: 3
    • null
      null

      Dobrý večer Hani,pizza je opravdu chutnější,když alespon na tu noc zůstane stát.Vyzkoušeno:-)Pěkný večer i Vám Sussi

      19.02.2013 20:18:11

    • Hanka
      Hanka

      pizza bez hnětení

      Dobrý den,
      zdá se mi to opravdu zvláštní, když zrovinka pizza, která je takové to šup šup jídlo, se má dělat 2 dny. A vytáhnout po 16hodinách těsto z ledničky, udělat bochánky a zase nechat 30 min odpočnout ?? Podle mě velmi zdlouhavé.
      Ale proti gustu...... na tohle bych neměla čas :-). Přesto pěkný den Hanka

      19.02.2013 09:00:58

    • null
      null

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      18.02.2013 09:01:21



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Výborná pizza bez hnětení

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.