reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Výborná pizza bez hnětení

Jednoduchá pizza bez vážení. Těsto připravíme den předem.


  • 4,7

    14×

    4,7 14
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Do mísy prosejeme sušené droždí s moukou. Přidáme olej, cukr a slanou vlažnou vodu. Vlažné vody přidáme tolik, abychom měli hladké těsto, takže zhruba 1 hrnek. Suroviny promícháme vařečkou a vložíme do lednice alespoň na 16 hodin.

Na druhý den si potřeme ruce olivovým olejem a těsto rozdělíme na dva bochníčky. Necháme je odpočinout na 20 - 30 minut. Bochníčky vyválíme a vložíme do kulaté formy, okraje natáhneme.

Pizzy potřeme rajčatovou omáčkou. Na pizzy nakrájíme rajčata na plátky, posypeme mozzarellou a oreganem. Výbornou pizzu bez hnětení pečeme v předehřáté troubě vysoké teploty dozlatova, dokud se mozzarella pěkně nerozpustí.

Výbornou pizzu bez hnětení podáváme ihned.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Výborná pizza bez hnětení

    Celkový počet komentářů: 3
    • null
      null

      Dobrý večer Hani,pizza je opravdu chutnější,když alespon na tu noc zůstane stát.Vyzkoušeno:-)Pěkný večer i Vám Sussi

      19.02.2013 20:18:11

    • Hanka
      Hanka

      pizza bez hnětení

      Dobrý den,
      zdá se mi to opravdu zvláštní, když zrovinka pizza, která je takové to šup šup jídlo, se má dělat 2 dny. A vytáhnout po 16hodinách těsto z ledničky, udělat bochánky a zase nechat 30 min odpočnout ?? Podle mě velmi zdlouhavé.
      Ale proti gustu...... na tohle bych neměla čas :-). Přesto pěkný den Hanka

      19.02.2013 09:00:58

    • null
      null

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      18.02.2013 09:01:21



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Výborná pizza bez hnětení

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.