reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

omáčka

Postup přípravy

Na másle opečeme nadrobno nakrájenou cibulku do zesklovatění. Zasypeme hladkou moukou. Osmahneme a zalijeme vodou s mlékem, do které vložíme kostičku vývaru. Povaříme tak kolem 15 minut, aby cibulka změkla. Pokud by někomu vadila, lze použít ponorný mixér.

Nakonec křenovou omáčku zalijeme smetanou na vaření, ochutíme solí a pepřem a povaříme 2 minuty. Vypneme, přidáme nastrouhaný čerstvý křen podle chuti. Lze použít i ze sklenice, ten je nutno předem vymačkat.

Výbornou křenovou omáčku doporučuji podávat s houskovým knedlíkem a uzeným masem.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Výborná křenová omáčka

Celkový počet komentářů: 71
Nalezeno receptů: 71
|< << 12345678 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Výborná křenová omáčka