reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Vrchovinský bramborák

Recept na bramboráky s kousky uzeného masa.


  • 4,6

    73×

    4,5 73
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme do mísy na hrubém struhadle. Přidáme na kostičky nakrájené maso (ramínko, plecko, krkovička), mouku,
krupici, sůl, rozmačkaný česnek a vejce. Rukama hmotu promícháme a zpracujeme. Nakonec přimícháme majoránku.

Rozpálíme olej a smažíme placky. Chutnají skvěle - jak teplé, tak studené.

Příloha je podle libosti. Děti rády kečup, pro rodiče je dobré pivo, někdo si dá sladkokyselou okurku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vrchovinský bramborák

    Celkový počet komentářů: 10
    • Romca
      Romca

      Poprvé a naposledy

      Dnes jsme recept zkoušeli a bramboráky nám vůbec nechutnaly. Jsou moc tuhé. Oproti jiným receptům je v tomto podstatně víc mouky.

      09.10.2017 15:40:47

    • Bob
      Bob

      Moc fajnový bramborák,šupa.

      13.03.2012 18:17:42

    • PeterNet
      PeterNet

      Doporučuji do těsta přidat buďto kelímek bílého jogurtu, nebo zakysané smetany. Můžete dochutit taky octem Balsamico.

      17.07.2009 17:38:19


    • monule
      monule

      luxusní!!!

      Právě dělám k obědu bramboráky dle vašeho recuptu!!!Opravdu luxusní!!!Málo co mi chutná,ale tyto bramboráky rozhodně ano!!!Moc děkuji za receptík!!!!

      01.04.2009 12:31:10

    • babiska
      babiska

      takové já ráda

      ...tento recept je podle mého gusta, brambory zásadně strouhám na hrubém struhadle, protože jsou okraje krásně křupavé a na pánev dělám dva oválné vedle sebe.... majoránkou nešetřím, masíčko může být, ale já spíš nedávám...k bramborákům máme rádi dobře udělaný špenát...

      12.03.2009 13:02:11

    • Zavuska
      Zavuska

      Úžasné!!!!

      Báječný recept! Tak skvělé bramboráky jsem už dlouho nejedla!!! Pošmákla si celá rodina! :-)

      06.02.2009 22:45:33

    • autorka
      autorka

      Ahojky, moc děkuji za fotografie. Bramboráčky, doufám, chutnaly.

      18.06.2008 09:25:50

    • Janina
      Janina

      Hmm.... s tím masíčkem je to určitě dobrůtečka - někdy zkusím!! a ta fotka je báječná, hned bych si dala!!

      07.03.2008 13:05:05


    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Vrchovinský bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.