reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Voňavý kapr na grilu

Recept na grilovaného kapra s tymiánovo-česnekovou příchutí.


  • 4,5

    55×

    4,4 55
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!

20. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Nedělní moučníky do 30 minut, po kterých se jen zapráší!

20. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

20. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Co s nasbíranými hřiby? Zkuste houbový olej, slaný koláč nebo sekanou

20. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

Jak správně jíst hamburger?

20. 9. 2020

Postup přípravy

Kapra omyjeme, očistíme, vykucháme, zbavíme hlavy, ploutví a ocasu. Očištěný trup kapra nakrájíme na podkovy. Lístečky tymiánu jemně usekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Připravíme si marinádu. Česnek promícháme s olejem, jemně usekaným tymiánem a několika kapkami citronové šťávy. Porce kapra osolíme, opepříme, potřeme marinádou a necháme 2 hodiny rozležet.

Rošt potřeme olejem a porce voňavého kapra grilujeme z každé strany asi 4 minuty a ihned podáváme.

Ke grilovanému kapru na roštu s chutí tymiánu a česneku nejlépe chutná čerstvé pečivo a zelenina.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Voňavý kapr na grilu

    Celkový počet komentářů: 4
    • Roman
      Roman

      Naprostá pecka

      Je 22.2 a v mrazáku mi straší vakuově zabalená půlka kapra od vánoc! Dostal jsem chuť na grilovanou rybu. Neměl jsem velká očekávání (mražák). Velku teplo tymián na zahrádce tak jsem tento recept zkusil. Jen jsem natrhal i trochu čerstvého oregana. Rozdrtil jsem vše v moždíři a nechal jsem to 4 hoďky stát.
      Fakt překvápko děcka do normálně vdechly!! Super jednoduchý a chutný recept.

      22.02.2020 21:34:57

    • Gogo
      Gogo

      Komentář k receptu Voňavý kapr na grilu

      Uvařil jsem a byl jsem pochválen, moc to chutnalo. Samozřejmě že i mi

      12.09.2013 15:08:13

    • jedlik
      jedlik

      Pecka

      29.04.2012 14:18:22


    • viki
      viki

      zkusila jsem všem velmi chutnalo..

      31.07.2011 12:16:50


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Voňavý kapr na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.