reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Voňavé domácí capuccino

Recept na netradiční šálek teplého capuccina.


  • 4,3

    12×

    4,3 12
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Uvařené oslazené espresso provaříme na pár sekund se smíchaným kořením - skořicí, muškátovým oříškem a zázvorem.

Kávu rozdělíme do dvou menších šálků a zalijeme vyšlehanou pěnou z mléka.

Šálky s voňavým domácím capuccinem ozdobíme kakaem a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Voňavé domácí capuccino

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.