Volské oko

20 min | chuťovka | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 82488x
Usmažené vejce, na kterém se prostě nesmí rozpadnout žloutek.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vezmeme si nejlépe bulharskou pánev a na ní dáme olej.

Olej rozehřejeme. Do pánve vyklepneme vajíčko. Vejce nemícháme, ale přiklopíme pánev pokličkou a počkáme, dokud žloutek nezbělá.

Volské oko osolíme, podle chuti i opepříme a můžeme podávat.

autor receptu:

Volské oko

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci

Energetický příjem

Volské oko - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 394 kJ / 94,3 kCal (na 1 porci)
3,2
dobrý recept
48 hlasujících
  • Recept Volské oko - Rychlá, výborná snídaně:) Mohu jen doporučit:)
  • Recept Volské oko - Novoroční volská oka :-)
  • Recept Volské oko - Volské oko.
  • Recept Volské oko - Volské oko na talíři s topinkou.
  • Recept Volské oko - Volské oko uprostřed přípravy.
  • Recept Volské oko - volské oko.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Volské oko

Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Volské oko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept