reklama
hledat uživatel
       

Volské oko

Usmažené vejce, na kterém se prostě nesmí rozpadnout žloutek.


  • 3,5

    67×

    3,4 67
  • 20 min

Ingredience



Energetická hodnota

394 kJ / 94,3 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 594 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 853 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 613 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 563 hodnocení

Jak mlsají na Vánoce ve světě?

4. 12. 2019

Postup přípravy

Vezmeme si nejlépe bulharskou pánev a na ní dáme olej.

Olej rozehřejeme. Do pánve vyklepneme vajíčko. Vejce nemícháme, ale přiklopíme pánev pokličkou a počkáme, dokud žloutek nezbělá.

Volské oko osolíme, podle chuti i opepříme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Volské oko

    Celkový počet komentářů: 12

    Nalezeno receptů: 12
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Volské oko

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.