reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Volské oko na zelenině

Jednoduchá večeře, kterou podáváme s vařenými brambory.


  • 5,0

    5 3
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme zeleninu - mrkev, kedlubna, hrášek, květák, brokolice a podobně. Přidáme trochu vody a odkryté, aby se voda vypařila, dusíme doměkka.

Na měkkou zeleninu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme a poprášíme pepřem a necháme je ztuhnout.

Volské oko na zelenině posypeme nasekanou pažitkou a podáváme s vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Volské oko na zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.