Rychlá večeře z kabanosu a kečupu.
2-3 lžíce | olej |
sůl | |
kečup | |
podravka | |
pepř | |
sardelová pasta | |
30 dkg | kabanos (točený salám),mohou být i silné(liberecké)párky |
Kabanos nakrájíme na slabší, ale ne moc slabé plátky. Na pávni rozehřejeme olej a plátky opečeme. Nejlépe, když se utvoří kornoutky. Přidáme veškeré koření a sardelovou pastu podle chuti. Můžeme přidat i drcený česnek, pažitku. Prostě co kdo má rád.
Za stálého míchání, aby se salám nepřipálil, plátky zalijeme kečupem a prohřejeme. Kečup dávkujeme podle chuti, nejlepší ale je, když je salám "zalitý".
Po promíchání a prohřátí podáváme s chlebem. Nejraději vymazávám směs kečupu a tuku chlebem. Název vznikl z příjmení mého otce, který tento pokrm kdysi z nouze "vytvořil". Od té dobyl, přibližně 30 let, pokrm neustále zdokonalujeme.
autor jarek63
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena