Vodácký tuplákový hermburger

15 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 215x
Okořeňte si letošní grilování něčím speciálním. Zkuste recept na hermburger se Sedlčanským tuplákem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Sedlčanský tuplák potřeme trochou oleje, zabalíme do alobalu a vložíme na rozpálený gril.

Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme na grilu. Bulku rozkrojíme na půlku a také dáme na gril rozpéct. Když je vše ogrilované, je čas sestavit hermburger.

Ogrilovanou bulku můžeme potřít hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou. Na spodní část bulky dáme grilovaný tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibuli a vše přiklopíme horní částí bulky.

Vodácký tuplákový hermburger ihned podáváme jako neodolatelnou pochoutku.

autor receptu:

Vodácký tuplákový hermburger

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
8 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vodácký tuplákový hermburger

Přidat příspěvek k receptu Vodácký tuplákový hermburger
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept