reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na potření

Postup přípravy

Sedlčanský tuplák potřeme trochou oleje, zabalíme do alobalu a vložíme na rozpálený gril.

Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme na grilu. Bulku rozkrojíme na půlku a také dáme na gril rozpéct. Když je vše ogrilované, je čas sestavit hermburger.

Ogrilovanou bulku můžeme potřít hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou. Na spodní část bulky dáme grilovaný tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibuli a vše přiklopíme horní částí bulky.

Vodácký tuplákový hermburger ihned podáváme jako neodolatelnou pochoutku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Vodácký tuplákový hermburger

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.