reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vločkové karbanátky se slaninou

Uvaříme ovesné vločky, přidáme slaninu, vejce a udělají se klasické karbanátky.


  • 4,0

    4 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

1468 kJ / 350,8 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Vločky uvaříme ve vodě nebo vývaru v hustou kaši a necháme vychladnout.

Zatím si nakrájíme na kostičky slaninu a cibuli nasekáme najemno. Slaninu vyškvaříme a cibuli osmahneme na vysmaženém tuku.

Do vločkové hmoty přidáme slaninu s cibulkou, vejce, sůl, mletý pepř a zahustíme strouhankou. Hmotu na vločkové karbanátky se slaninou necháme odpočinout asi 15 minut.

Pak se tvarují klasické karbanátky, které se obalí ve strouhance a smaží na tuku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vločkové karbanátky se slaninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.