reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

krém

na ozdobu

na potření

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Nejprve si uvaříme pudink z mléka, banánového pudinku a cukru.

Připravíme si těsto z mouky, cukru, prášku do pečiva, oleje, mléka a ušlehaného sněhu, který zlehka zamícháme.

Těsto vylijeme a rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Pomocí lžíce poklademe uvařený pudink na syrové těsto. Opět pomocí lžíce poklademe a rozetřeme 1 - 2 kelímky zakysané smetany. Povrch vlnobití hustě posypeme skořicovým cukrem a dáme péci do vyhřáté trouby. Vlnobití pečeme na 175 °C zhruba půl hodiny.
Během pečení uvidíme, jak nám pudink vytváří krásné vlny.

Hotové vlnobití nakrájíme a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vlnobití

    Celkový počet komentářů: 2

    • jitka
      jitka

      Co s těmi vajíčky? Zbydou mi žloutky? Nebo je přidám to toho těsta? :)

      20.01.2009 11:19:20


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vlnobití

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.