reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vlašský salát speciál

Vlašský salát používaný k výrobě chlebíčků, jak jsme ho dělali před více než 20 lety ve výrobně studených lahůdek. Množství v receptu je asi na 1 kg salátu.


  • 4,0

    27×

    3,9 27
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve si uvaříme brambory ve slupce a po vychladnutí je oloupeme. Mrkev a celer očistíme a také uvaříme. Váha ingrediencí odpovídá již uvařeným surovinám.

Uvařené vychladlé brambory, salám, okurky a uvařenou zeleninu nakrájíme nejlépe na jemné nudličky, salám co nejjemněji a vše dáme do mísy. Brambory můžeme nakrájet i na kostky.

Přidáme hrášek bez nálevu, majonézu, podle chuti sůl, cukr, mletý pepř, hořčici a ocet. Majonézu nedáme hned všechnu najednou, po prvním promíchání dochutíme a podle potřeby dáme zbytek majonézy.

Vlašský salát speciál podle norem používáme na chlebíčky nebo podle chuti s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Vlašský salát speciál

Celkový počet komentářů: 4
  • Jiřina
    Jiřina

    Komentář k receptu Vlašský salát speciál

    Salát je super!!! Konečně něco dobrého a jedlého ;o)

    31.12.2016 13:53:04

  • Horác
    Horác

    Komentář k receptu Vlašský salát speciál

    Salát jsme právě dodělali z dvojité dávky. Doporučuji přidat pár kapek Worcestru. Pak je to dokonalé. Opravdu jako salát dřívějších let.

    22.09.2013 19:12:46

    • lumik
      lumik

      Re: Komentář k receptu Vlašský salát speciál

      díky za komentář,salát je opravdu stará klasika,pracovala jsem ve výrobně studených lahůdek

      24.09.2013 11:21:55

Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Vlašský salát speciál

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.