reklama
hledat uživatel
       

Višňový likér

Recept na výrobu chutného domácího likéru z višní.


  • 3,0

    833×

    3 833
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 800 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 016 hodnocení

Tip na báječnou letní snídani: Cuketová frittata krok za krokem

15. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 745 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 830 hodnocení

10+1 otázek: Jak vybrat tu nejlepší zmrzlinu?

14. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 212 hodnocení

Tip na víkend: Perníková bábovka se švestkami krok za krokem

14. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 790 hodnocení

Recept na švestkové čatní krok za krokem

13. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Postup přípravy

Omyjeme višně, necháme je okapat a oschnout. Poté je začneme klást do velké okurkové sklenice - nejlépe 3l. Z višní klademe vrstvy a každou zasypeme cukrem a postupně přidáváme i koření.


Nakonec vše zalijeme pálenkou a vodou. Nádobu uzavřeme a asi 6 týdnů necháme v teplé místnosti stát. Získaný likér přefiltrujeme a rozlijeme do menších lahví.

Úvodní foto: Pixabay.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Višňový likér

    Celkový počet komentářů: 2

    • Silvie
      Silvie

      Vychytávka

      Receptúra velmi dobrá. Děkuji za něj. Vychytávka. Z převařené vody a cukru udělám sirup a naleji na rozmačkané višně. Přidám koření, citrónovou kůru a zaliji pálenkou. Promíchám a ostatní je již uvedeno :-).

      21.07.2017 16:11:19

    • Ivča
      Ivča

      Prosím poraďte mi někdo, našla jsem si likér ze tří druhů ovoce a dělá se to podobným způsobem jako višňový ,jelikož to dělám poprvé tak jsem to také zalila alkoholem a nemíchala a na povrchu toho alkoholu se mi objevuje tenký povlak připomínající plíseň a nevím zda je to normální ,pod alkoholem je vše v pořádku teda aspoň se to zdá být v pořádku. Mám strach aby to pracně nasbírané ovoce (jahody,rybíz a třešně ) pak nevylila na hnůj. Děkuji za radu

      20.06.2009 07:36:15


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Višňový likér

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.