reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Víno z černého jeřábu

Recept na dezertní víno z jeřábu černého alias arónie.


  • 5,0

    5 2

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 817 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 033 hodnocení

Kvíz pro filmové labužníky! Poznáte filmové hlášky z filmů? Otestujte se

1. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 757 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 852 hodnocení

Rychlá příloha i chuťovka: Kuskusové placičky krok za krokem

1. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 219 hodnocení

Umíte správně skladovat potraviny? Prověřte se v našem testu!

1. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 614 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 799 hodnocení

Recept na smažené karbanátky krok za krokem

1. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 698 hodnocení

KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně

1. 10. 2020

Postup přípravy

Vodu svaříme společně s cukrem, který necháme rozpustit. Cukrový rozvar necháme vychladnout.

Kuličky jeřábu zbavíme stopek a vložíme do demižónu, zalijeme vychladlým cukrovým rozvarem a přidáme trochu čerstvých kvasnic.

Demižón uzavřeme celofánem a provázkem. Víno z černého jeřábu necháme kvasit 6 - 7 týdnů.

Hotové víno z černého jeřábu podáváme podle příležitosti a chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Víno z černého jeřábu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.