Vinná klobása

1 hod | chuťovka | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 493x
Recept na vynikající vinnou klobásu, která z vás učiní hvězdu na každé grilovací párty.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Vepřové a kuřecí maso dvakrát nameleme mlýnkem na jemno i s rohlíky máčenými v mléce a poté směs okořeníme, nastrouháme do ní citronovou kůru a zalijeme vychlazeným bílým vínem. V kuchyňském robotovi veškeré ingredience řádně prokutrujeme, tak aby vznikla zcela jemná konzistentní hmota - tzv. fáš.

Pomocí mlýnku a nástavce plníme skopové střívko do požadované délky, tak abychom vytvořili jednotlivé nožky vinných klobás, nebo stáčíme do šneka a jednotlivé porce spojujeme pomocí špejlí.

Vinné klobásy můžeme grilovat, smažit nebo zapékat v troubě.

Vinnou klobásu můžeme podávat se zeleninou, čerstvým pečivem, opečenými bramborami, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Richard Novák autor receptu:

Vinná klobása

Počet přidaných receptů: 91

Ingredience

na porcí

Recept Vinná klobása byl 13.07.2017 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

3,7
dobrý recept
36 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vinná klobása

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Vinná klobása
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to hyperaktivní močový měchýř?

    Co je to hyperaktivní močový měchýř?

    Je časté vyhledávání toalet běžnou součástí vašeho dne? Je pro vás rychlá dostupnost toalety naprostou prioritou, kamkoliv se vypravíte? Vyhýbáte se společenským událostem, návštěvám, zneklidňuje vás cizí prostředí? Pomalu ale jistě se vzdáváte sexuálního života? Možná víme, co za tím stojí.

  • Léto je období vaginálních mykóz a kvasinkových infekcí. Jak jim předejít?

    Léto je období vaginálních mykóz a kvasinkových infekcí. Jak jim předejít?

    Kvasinkové onemocnění nám může znepříjemnit dovolenou i celé léto. Jeho příčinou bývá koupání se v bazénech a na koupalištích, kde dochází k narušení přirozeného vaginálního pH. Ke vzniku onemocnění pak přispívá i nadměrná konzumace sladkostí a stres.




přidat nový recept