Vinná klobása

1 hod | chuťovka | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 788x
Recept na vynikající vinnou klobásu, která z vás učiní hvězdu na každé grilovací párty.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Vepřové a kuřecí maso dvakrát nameleme mlýnkem na jemno i s rohlíky máčenými v mléce a poté směs okořeníme, nastrouháme do ní citronovou kůru a zalijeme vychlazeným bílým vínem. V kuchyňském robotovi veškeré ingredience řádně prokutrujeme, tak aby vznikla zcela jemná konzistentní hmota - tzv. fáš.

Pomocí mlýnku a nástavce plníme skopové střívko do požadované délky, tak abychom vytvořili jednotlivé nožky vinných klobás, nebo stáčíme do šneka a jednotlivé porce spojujeme pomocí špejlí.

Vinné klobásy můžeme grilovat, smažit nebo zapékat v troubě.

Vinnou klobásu můžeme podávat se zeleninou, čerstvým pečivem, opečenými bramborami, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Richard Novák autor receptu:

Vinná klobása

Počet přidaných receptů: 104

Ingredience

na porcí

Recept Vinná klobása byl 13.07.2017 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,3
skvělý recept
64 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vinná klobása

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Vinná klobása
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept