reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Vepřové a kuřecí maso dvakrát nameleme mlýnkem na jemno i s rohlíky máčenými v mléce a poté směs okořeníme, nastrouháme do ní citronovou kůru a zalijeme vychlazeným bílým vínem. V kuchyňském robotovi veškeré ingredience řádně prokutrujeme, tak aby vznikla zcela jemná konzistentní hmota - tzv. fáš.

Pomocí mlýnku a nástavce plníme skopové střívko do požadované délky, tak abychom vytvořili jednotlivé nožky vinných klobás, nebo stáčíme do šneka a jednotlivé porce spojujeme pomocí špejlí.

Vinné klobásy můžeme grilovat, smažit nebo zapékat v troubě.

Vinnou klobásu můžeme podávat se zeleninou, čerstvým pečivem, opečenými bramborami, bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Vinná klobása

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Vinná klobása