reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vinná klobása v trojobalu

Příprava vinné klobásy nezabere moc času a chuťově nás překvapí.


  • 3,9

    27×

    3,8 27
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

trojobal



Energetická hodnota

10567 kJ / 2523,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Vinnou klobásu rozdělíme na díly asi 25 cm dlouhé. Každý z nich zamotáme do tvaru šnečka a napíchneme na zašpičatělou špejli nebo kovovou jehlu na špízy.

„Šneky“ z klobásy obalíme v hladké mouce, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakonec ve strouhance. Obalené je smažíme na másle, či oleji, z obou stran, dokud není obal ze strouhanky růžový a křupavý.

Vinnou klobásu v trojobalu podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory. Můžeme doplnit i uvařeným kysaným zelím.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vinná klobása v trojobalu

    Celkový počet komentářů: 3
    • KAPR
      KAPR

      Vinná klobása v trojobalu

      Je mi bez mála 60.roků vinná klobása je pro mě symbolem vánoc.Já měl to štěstí že můj otec byl řezník a každým rokem před štědrým dnem vyrobil klobásu z v.bůčku a králičiny.Takové jsem nejedl nějakých 20.let.Ale abych se dostal k naší úpravě:klobása se svinula do šneka obalila v hladké mouce a dala se osmahnout.V průběhu smažení po obrátce se zakápla citronem.Podávala se z br.kaší nebo s chlebem.Jednoduché a přitom báječné. V poslední době se daří klobásám v Kauflandu,vzdáleně se podobají té chuti co si pamatuji. Záměrně se nezmiňuji o složení ....a prosím nekritizovat.

      19.12.2015 18:44:41

    • konrade
      konrade

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      18.10.2013 14:14:06

    • Dušan
      Dušan

      děláme to doma přes 20 let a naučil jsem na to i své děti. říkáme tomu "šneci" a baštíme je i studené. lahůdka

      14.11.2007 11:50:06



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Vinná klobása v trojobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.