reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vídenští pstruzi

Pstruh je sám o sobě výborná ryba, což takhle ji ale připravit zase trošku jinak.


  • 3,1

    125×

    3 125
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pstruhy důkladně pod studenou tekoucí vodou omyjeme.

Pak je prosolíme, opepříme (ze všech stran) a obalíme je v mouce. Opečeme je na másle, přendáme na servírovací tác, zakryjeme a na vypečenám tuku opražíme oloupané a nasekané mandle.

Pstruhy s nimi zasypeme, ozdobíme krájeným citrónem a snítky koriandru.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Vídenští pstruzi

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.