reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Vermicelli se srdcovkami

Jemné nudlovité těstoviny s mořskými plody.


  • 2,4

    2,4 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě s 1 lžící olivového oleje tak, aby byly měkké, zároveň však ještě pevné. Scedíme je, vrátíme do hrnce a omastíme máslem.

Hrnec přikryjeme pokličkou a těstoviny protřepeme. Udržujeme je teplé.
Zbývající olivový olej 11 rozehřejeme v rendlíku a osmahneme na něm cibuli. Když cibule zesklovatí, přidáme česnek a opékáme ještě asi minutu.

Do rendlíku přilijeme polovinu nálevu z konzervy se srdcovkami a bílé víno a za občasného zamíchání přivedeme k varu. Povaříme 3 minuty. Srdcovky vyjmeme z, konzervy, zbytek nálevu nepoužijeme.

Srdcovky vložíme do rendlíku s nálevem a vínem, ochutíme petrželkou, oreganem (dobromystí), pepřem a muškátovým oříškem a na mírném ohni důkladné prohřejeme.

Těstoviny upravíme do misek, přelijeme omáčkou se srdcovkami, ozdobíme bazalkou a podáváme.

Zdroj: Špalíček receptů Těstoviny

Nakladatelství SLOVART

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vermicelli se srdcovkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.