Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

45 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 1604x
Recept na výborný hlavní chod z vepřových steaků doplněných houbami a sýrem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky. Umyté a vytřepané bylinky nasekáme najemno. Plátky masa zhruba o hmotnosti 125 g opláchneme a osušíme. Maso opepříme. Houby očistíme vlhkým hadříkem a nakrájíme na plátky.

Na 2 lžících oleje orestujeme dozlatova cibuli. Přidáme nakrájené žampiony, které orestujeme. Přidáme kousek másla a houby opepříme. Měkké houby vyjmeme a udržujeme v teple.

Vepřové steaky orestujeme při vysoké teplotě z obou stran pěkně dokřupava a uložíme je na talíře. Houby ještě jednou ohřejeme, vyndáme a přidáme nasekané bylinky se sýrem, dobře promícháme. Vepřové steaky uložené na talíři přikryjeme teplou houbovou směsí.

Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou ozdobíme nastrouhaným ementálem a ihned podáváme. Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou je výborný teplý hlavní chod, který můžeme doplnit oblíbenou přílohou z brambor.

autor receptu:

Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept