reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Vepřový řízek Bakchus

Jednoduchý, ale přesto netradiční recept na přírodní řízky s glazurovanými hrozny a cibulovou omáčkou.


  • 3,0

    173×

    3 173
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 030 hodnocení

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

19. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 847 hodnocení

Je meloun ovoce, nebo zelenina? Otestuj svoji znalost!

19. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 217 hodnocení

Inspirujte se, jak zpracovat jablka: 8 skvělých receptů na víkend

19. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Tip na víkend: Perníková bábovka se švestkami krok za krokem

19. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 691 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

19. 9. 2020

Postup přípravy

Řízky omyjeme, osušíme a ochutíme solí s pepřem. V pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm osmažíme.



Mezitím otrháme hrozny, omyjeme je, rozpůlíme a zbavíme pecek. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme hrozny a prohříváme je. Pak přidáme med a hrozny obracíme tak dlouho, dokud nezískají glazuru.



Do oleje po mase přilijeme vodu a přivedeme ji do varu. Pak do ní dáme rozpustit cibulovou omáčku.



Řízky servírujeme s hrozny a přelité omáčkou. Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřový řízek Bakchus

    Celkový počet komentářů: 2

    • Alex
      Alex

      Chtěla bych udělat, ale co máte na mysli pod "cibulová šťáva"?

      08.04.2006 18:24:07

      • Jana Machalová
        Jana Machalová

        Re: cibulova omacka

        Cibulou omáčkou je myšlen instatní prášek. Jako se prodává prášek vepřová šťáva, tak se dá koupit i cibulová omáčka. Samozřejmě si můžete udělat cibulovou omáčku, nebo jakoukoliv podobnou omáčku podle sebe.

        10.04.2006 11:39:23


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový řízek Bakchus

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.