reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřový plátek v kremžské hořčici

Kremžská hořčice dodá masu zajímavou chuť. Maso můžeme připravit na pánvi i na zahradním grilu.


  • 4,3

    19×

    4,2 19

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové plátky zlehka naklepeme a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Posypeme kořením Texas-steak, pokapeme olivovým olejem a necháme do druhého dne v chladu uležet.

Olej na pánvi necháme rozehřát. Naložené plátky pak zprudka opečeme z obou stran. Maso naložené v kremžské hořčici je vhodné ke smažení i ke grilování.

Vepřové plátky v kremžské hořčici podáváme s bramborovými hranolky, nebo jen s chlebem, obložené čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici

    Celkový počet komentářů: 5

    • Miska2609
      Miska2609

      Z receptu a pak z fotek dost dobre nechapu, jak se tedy platky pripravuji?! Smazi se na panvi (dle receptu) nebo se zapekaji v pekacku v troube( dle fota)?

      09.03.2009 12:10:30

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.