reklama
hledat uživatel
       

Vepřový Ondráš

Vepřový plátek v bramboráku.


  • 3,9

    38×

    3,9 38
  • 45 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso naklepeme, lehce osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením.

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, přidáme vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli a zamícháme. Těsto by mělo být tužší, dle potřeby přidáme mouku.

V pánvi rozpálíme olej, lžící klademe těsto o velikosti plátku masa, ihned klademe maso a potřeme těstem i z druhé strany.

Vepřový Ondráš smažíme dozlatova, podáváme se zeleninovou oblohou, případně s hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřový Ondráš

    Celkový počet komentářů: 3
    • Es.
      Es.

      Komentář k receptu Vepřový Ondráš

      Teď jsem je dělala z krůtího masa, smažila jsem pomalu a dozlatova a stejně jsou místy málo propečené, tak nevím, kde je chyba...

      05.10.2015 21:32:11

    • blancmr
      blancmr

      je to moc dobrý

      01.03.2012 11:36:47

    • br.kamil
      br.kamil

      Výborné. Mě více chutná ondráš z kuřecího masa.

      04.01.2012 15:13:04


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový Ondráš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.