reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si nálev: 1/2 hrnku bílého vína, 3 lžíce sojové omáčky, cukr a sůl po jedné lžičce, lžíci solamylu, 2 česnekové stoužky, na kostičky pokrájenou cibulku, kuličkový pepř a nakonec hvězdičku badyánu. Všechny suroviny pouze smícháme, ale nevaříme.


Jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Vložíme je do studené vody, oloupeme je a dáme zpět do horkého vývaru. Do vývaru přidáme umíchaný nálev a dovaříme jazyky do měkka.


Nakonec jazyky vyjmeme a pokrájíme na tenké plátky, které ještě na chvíli vrátímě do vývaru a prohřejeme. Můžeme podávat s bramborovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřový jazyk na čínský způsob

    Celkový počet komentářů: 1

    • Lachtan Áda
      Lachtan Áda

      jde to

      09.04.2012 18:28:00

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový jazyk na čínský způsob

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.