Vepřový guláš na černém pivu

1 h 15 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 3502x
Skvělý guláš, kterému pivo dodá jiný chuťový rozměr.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Troubu rozehřejeme na 160 °C.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíce. Na pánvi rozpálíme olej a opékáme na něm cibuli, kterou po 10 minutách přendáme do mísy a udržujeme v teple. Maso nakrájíme na kostky a opečeme také 10 minut, nebo až se zatáhne.

Do zapékací mísy poklademe opečenou cibuli a maso. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Přikrytou mísu s vepřovým gulášem dáme péct na hodinu do trouby.

Vepřový guláš na černém pivu podáváme s knedlíkem, bramborem nebo krajícem chleba.

thynnekka autor receptu:

Vepřový guláš na černém pivu

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Vepřový guláš na černém pivu - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2225 kJ / 531,6 kCal (na 1 porci)
4,2
skvělý recept
10 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš na černém pivu

Celkový počet komentářů: 1
  • Regan
    Guláš na černém pivi Regan 10.12.2012 11:07:31

    Vylepšil jsem to jednou čili papričkou.A byl výborný,chutnal jako tenkrát když stál v Restauracich ještě 5 - 10.Kčs. podle cenový skupiny.1 , 2, 3, 4.

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš na černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept