reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřový či telecí vývar

Čirý až mléčně zakalený vývar s vůní a chutí po použitých surovinách a přísadách.


  • 4,6

    10×

    4,6 10
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 855 hodnocení

Recept na vánoční kokosky krok za krokem

7. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Postup přípravy

Pečlivě omyté a rozsekané kosti vložíme do vhodné nádoby, zalijeme vodou a uvedeme pomalu do varu. Pak osolíme, přidáme celý pepř a na čtvrtky nakrájenou cibuli. Omezíme příkon tepla a kosti zvolna vaříme 2 - 3 hodiny.

Do vývaru přidáme očištěnou, opláchnutou a na čtvrtky pokrájenou kořenovou zeleninu (z petržele stonky) a zvolna uvaříme doměkka. Potom vepřový či telecí vývar procedíme hustým cedníkem.

Vepřový či telecí vývar podáváme rozlitý v hlubokých talířích či miskách.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový či telecí vývar

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.