reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Libový bůček očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Maso osolíme, opepříme, promícháme s česnekem a olejem. Necháme několik hodin rozležet.

Cibuli oloupeme a rozdělíme na klínky. Zelí necháme okapat a rozprostřeme na dno pekáčku. Na něj poklademe cibuli a navrch maso. Okmínujeme, vložíme do trouby a pečeme za občasného podlévání pivem a vlastní šťávou doměkka. Kousky masa během pečení několikrát obrátíme, aby získaly z obou stran pěknou zlatavou barvu.

Měkké maso vyjmeme a zelí se šťávou můžeme podle potřeby mírně zahustit hotovou jíškou.

Na talíře rozdělíme zelí s výpekem. Poklademe pečeným masem a podáváme s bramborovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřový bůček na zelí

    Celkový počet komentářů: 2

    • já

      Komentář k receptu Vepřový bůček na zelí

      Libivý bůček????

      07.01.2017 11:16:32

    • tomas
      tomas

      bucek na zeli

      velice chutne jidlo!

      07.10.2016 18:47:23

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřový bůček na zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.