reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové zelňáčky na jehle

Plátky vepřového bůčku plníme ochuceným kysaným zelím a pečeme na jehlách. Recept na výborný pokrm, který podáváme s topinkami.


  • 3,0

    462×

    2,9 462
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zelí osušíme v utěrce, rozložíme na prkénko a naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou.

Bůček bez kosti nakrájíme na tenké plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na grilovací jehly.

Vepřové zelňáčky na jehle klademe na rozpálený gril a při opékání je poléváme vypečenou šťávou, pečeme doměkka.

Ještě teplé vepřové zelňáčky na jehle podáváme s topinkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové zelňáčky na jehle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.