reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Energetická hodnota

2010 kJ / 480,1 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Zelí osušíme v utěrce, rozložíme na prkénko a naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou.

Bůček bez kosti nakrájíme na tenké plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na grilovací jehly.

Vepřové zelňáčky na jehle klademe na rozpálený gril a při opékání je poléváme vypečenou šťávou, pečeme doměkka.

Ještě teplé vepřové zelňáčky na jehle podáváme s topinkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Vepřové zelňáčky na jehle

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.