reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové zelňáčky na jehle

Plátky vepřového bůčku plníme ochuceným kysaným zelím a pečeme na jehlách. Recept na výborný pokrm, který podáváme s topinkami.


  • 3,0

    462×

    2,9 462
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

2010 kJ / 480,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Zelí osušíme v utěrce, rozložíme na prkénko a naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou.

Bůček bez kosti nakrájíme na tenké plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na grilovací jehly.

Vepřové zelňáčky na jehle klademe na rozpálený gril a při opékání je poléváme vypečenou šťávou, pečeme doměkka.

Ještě teplé vepřové zelňáčky na jehle podáváme s topinkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové zelňáčky na jehle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.