reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové v pivě a zelenině

Vydatný pokrm, který známe už od našich babiček! Vepřové maso vařené se zeleninou a pivem.


  • 3,0

    573×

    2,9 573
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso a cibuli nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zalijeme vývare, a vaříme asi hodinu. Kapustu rozkrájíme na osminky, ostatní zeleninu na kostičky a s pivem přidáme k masu a vaříme asi 15 minut. Vmícháme máslo a posypeme petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové v pivě a zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.