reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Velkou cibuli očistíme a nasekáme najemno. Vepřové maso očistíme a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Houby otřeme vlhkou utěrkou, očistíme a nakrájíme na kousky.

Na rozpáleném olej zpěníme cibuli. Vsypeme vepřové a restujeme dalších 10 minut. Přidáme houby, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme téměř doměkka. Houbovou omáčkou ochutíme podravkou, kmínem a solí a dusíme doměkka. Po částech přidáme obě smetany a společně povaříme. Vepřové v houbové omáčce podle potřeby zahustíme hotovou jíškou.

Vepřové v houbové omáčce podáváme s vařenými brambory, knedlíkem nebo těstovinami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Komentáře k receptu Vepřové v houbové omáčce

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Vepřové v houbové omáčce

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.