Steak z vepřového masa s omáčkou z čerstvých brusinek a bazalkového pesta je vhodným pokrmem pro slavnostní příležitosti.
4 plátky | vepřová pečeně bez kosti |
omáčka | |
---|---|
4-5 lžic | cukr |
1 lžíce | máslo |
1 lžička | francouzská hořčice |
100 ml | pomerančová šťáva |
1 lžíce | bazalkové pesto |
100 g | čerstvé brusinky |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
bazalka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena