reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Vepřové srdce na smetaně

Celkový počet komentářů: 20
  • Jitka
    Jitka

    vepřová srdce lze dobře uvařit jen v papiňáku

    Pokud se vaří jen tak v hrnci s pokličkou a to někdy i několik hodin, záleží na velkosti srdce, získáte vývar např. na omáčku, ale srdíčko je totálně vyvařené. Bez papiňáku je to " běh na delší trat " :-))) !!!!

    14.02.2019 15:13:54

  • Corrie
    Corrie

    Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

    Hrozně mě mate ta doba vaření.. Co je to chvíli samostatně vaříme? Dál se to srdce už nevaří? Vždyť srdce potřebuje dlouhou dobu vaření.. Je to spíš recept na dobrou smetanovou omáčku, než na srdce na smetaně, nemyslíte? :)

    06.02.2019 14:04:49

  • Petr Gabriel
    Petr Gabriel

    Zajímavost, pokud srdce vaříte dostatečnou dobu a přesto se zdá tvrdé, po vypnutí dojde, změkne. Zhruba 1hod. Srdce vařím častěji a tento postup funguje. Jen je problém to vydržet.

    17.09.2018 18:31:54

  • slamenka5
    slamenka5

    Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

    Právě se chystám uvařit jídlo podle tohoto receptu. Vzhledem k tomu, že nejsem začátečník, tak mi došlo, že srdce se má vařit do měkka, ale možná by nebylo od věci to do toho receptu napsat. Ta Vegeta se mi tam taky moc nepozdává, což mi nebrání v tom ji tam nedávat. Takže jdu na to a pak dám vědět, jak to bylo dobré.

    16.09.2017 11:29:09

    • slamenka5
      slamenka5

      Re: Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

      Tak uvařeno a snězeno. Je to dobrá omáčka. Nejvhodnější příloha podle mě je houskový knedlík.

      16.09.2017 15:13:49

    • Toledino
      Toledino

      Re: Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

      Místo vegety jsem dal čerstvý libeček . A chutnalo , moc ... jen toho masíčka kdyby toliko neubývalo při ochutnávání,viď?�

      11.06.2018 20:28:30

  • Moravák
    Moravák

    Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

    Propesko nauč se vařit bude to jednodušší snad i toho největšího blba napadne že se musí srdce povařit trochu delší dobu.

    12.11.2016 12:53:50

  • mousie
    mousie

    recept doporučuji všem majitelům větších plemen psů, protože váš čtyřnohý miláček jistě ocení pěkný kus masa, které na rozdíl od vás dokáže rozkousat nebo strávit bez kousání .-).
    vařit o pár minut déle? hmmm, spíš o pár hodin.
    ale vývar dobrý, můžeže z něj udělat polévku nebo třeba i tu smetanovou omáčku, ale to z jakéhokoliv vývaru, škoda toho srdce, dá se připravit i tak, aby bylo jedlé pro lidi

    22.09.2015 23:06:49

  • Jana
    Jana

    Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

    Jednoduchá,rychlá a laciná omáčka,srdce dám příště do papiňáku.Jinak jsme si pochutnali a s jasmínovou rýží byla omáčka dobrá.

    22.03.2015 12:59:52

  • enoobien
    enoobien

    chemie, chemie amchemie

    Nexhapu jak tu muzete pouzit vegetu. Hned je jidlo zmrveny. Proc pouzivat glutamaty nebo glutamany, kdyz to jde lip bez nich. Jenomze to by se potom muselo opravdu varit a to je problem. Recept neni dobry, ale pro t co ctu. Varila jsem poprve. Muze pripadatmjako vrxhol jejich kulinarstvi. Je to univerzalni recept na podobna jidla aneni to nic moc. Rychlokvaska.

    09.01.2015 13:34:30

  • irena (tecka) bydzovska
    irena (tecka) bydzovska

    Komentář k receptu Vepřové srdce na smetaně

    Dobrý den. Vepřové srdce na smetaně jsem vařila poprvé. Tyto typy omáček máme rádi. Akorát to srdce jsem měla vařit o několik minut déle.

    16.04.2014 07:31:34

  • hanahama
    hanahama

    Levný vynikající recept

    Chválím levný a při tom opravdu výborný recept na rodinný oběd, já jsem si jej ještě vylepšila čerstvě nasbíranými hříbky a nedala jsem tam tu vegetu, tak jsem zvědavá, co na to moji strávníci doma řeknou :)

    28.09.2013 10:49:32

  • františek
    františek

    víte proč?

    Proč se nedaří udělat hustější omáčku?
    Kde asi dělám chybu. Děkuji.

    29.04.2013 13:00:54

  • Žán
    Žán

    Bylo by taky dobré uvést přibližnou dobu vaření

    27.02.2013 10:20:59

  • Ola
    Ola

    náhodou to bylo mocinky dobré,takže ten kdo tam napsal ten nesmysl,že to není dobré,tak ten to jistě nevařil,protože jinak by sem nemohl napsat takovou pitomost.

    11.05.2012 13:40:06

  • Terísek-66
    Terísek-66

    Vynikajícííííííí :-)))

    15.02.2011 18:15:08

  • Lenka
    Lenka

    Bylo to podobný jako svíčková,ale moc dobroučký :)

    04.02.2011 19:35:49

  • Petr
    Petr

    no to musi bejt dobrota:cesnek,vegeta do srdce na smetane.Recept tradiční české kuchyně to tam dal nejakej blaze ne.???fuj fuj fuj

    13.01.2011 19:04:01

  • cejnek
    cejnek

    vepřové srdce

    Je to moc dobré a celkem laciné jídlo.Nahradí svíčkovou.

    16.07.2009 16:01:43

Nalezeno receptů: 20

Přidat příspěvek k receptu Vepřové srdce na smetaně

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.