reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

Nenáročná příprava receptu - řízky obalené v jednoduchém těstíčku.


  • 4,8

    22×

    4,8 22
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Umyté a osušené vepřové řízky, každý o váze asi 120 g, naklepeme nejlépe mezi pečicím papírem. Naklepané maso osolíme, opepříme a potřeme česnekovou pastou.

Vejce na těstíčko rozkvedláme. Přidáme mléko, mouku, nasekaný rozmarýn, strouhaný parmazán a pepř. Těstíčko dobře promícháme.

Vepřové řízky obalujeme v těstíčku z obou stran. Na nepřilnavé pánvi s rozehřátým olejem smažíme řízky z obou stran dozlatova. Usmažené řízky necháme na papírovém ubrousku odkapat od zbytečného oleje.

Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku podáváme se salátem a bramborovou přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

    Celkový počet komentářů: 2

    • Karlos
      Karlos

      Komentář k receptu Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

      To si čtu až TEĎ????????

      04.06.2013 16:24:04

    • mauzi
      mauzi

      vepřové řízečky

      Určitě jsou výborné,ale chtěla bych upozornit,že pokud před obalovaním se maso neobalí v hladké mouce,tak těstíčko při smažení nebude držet na mase a špatné se to bude smažít.

      01.10.2012 18:27:17

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové řízky v jednoduchém těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.