reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové řízky na česneku

Česká klasická úprava vepřového masa.


  • 2,9

    59×

    2,9 59
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Omyté řízky osušíme, naklepeme, po obvodu párkrát nařízneme, osolíme, pomoučíme a na rozpáleném oleji opékáme z každé strany asi 3 minutky.

Potom přidáme oloupaný a pokrájený česnek, podlijeme troškou vývaru a za občasného přelévání dusíme do měkka.

Šťávu přecedíme, vmícháme do ní máslo a servírujeme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové řízky na česneku

    Celkový počet komentářů: 1

    • stavros666
      stavros666

      Vepřové řízečky na česneku

      Udělal jsem je podle Vašeho receptu****
      a bez komentáře,byly výborné i když jsem do jídla přidal bylinky,chilli a rýmovníček.Strávníci byli spokojeni a to mě nejvíce těšilo....///

      20.02.2019 12:51:22

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové řízky na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.