Plátky vepřového masa pečené ve šlehačkovém krému s whisky příchutí.
2 lžíce | olej |
sůl | |
4 plátky | vepřová kýta |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
125 ml | šlehačka |
2 lžíce | whisky |
10 ks | žampiony |
1-2 lžíce | hladká mouka |
0.3 lžičky | muškátový oříšek |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
na ozdobu | |
50 g | sýr |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena