Vyzkoušejte recept na pokrm inspirovaný francouzskou kuchyní, kde se snoubí chuť vepřového masa s vínem a rajčat se smetanou.
2 lžíce | máslo |
smetana | |
6 ks | rajče |
1 ks | cibule |
600 g | vepřová kýta |
200 ml | bílé suché víno |
podle chuti | |
---|---|
0.5 lžičky | cukr |
sůl | |
mletý černý pepř | |
mleté chilli | |
podle potřeby | |
olej | |
hladká mouka | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena