Recept na úpravu vepřového masa v zeleninové směsi s neobvyklou a velmi chutnou přílohou.
1 stroužek | česnek |
1 ks | cibule |
150 g | mrkev |
1 ks | paprika zelená |
0.5 lžičky | mletý kmín |
1 hrneček | sušené houby |
1 konzerva | rajský protlak |
0.25 l | bujón |
200 g | silný párek |
200 g | libové vepřové maso |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
100 g | máslo |
1-2 lžíce | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
1 ks | vejce |
1 lžička | máslo |
0.13 l | mléko |
250 g | hrubá mouka |
100 g | měkký tvaroh |
100 g | tvrdý sýr |
0.5 lžičky | kypřicí prášek do pečiva |
autor Conny
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena