Plátky masa omyjeme, osušíme a zlehka naklepeme. Pak maso slabě potřeme sardelovou pastou a obalíme v hladké mouce. Oloupaný česnek a omyté lístky rozmarýnu rozdrtíme v hmoždíři. Hrášek vyloupeme z lusků.
V hluboké pánvi zahřejeme máslo s olejem, na kterém opečeme z obou stran plátky krkovičky. Pak vmícháme rozdrcený česnek s rozmarýnem, vše podlijeme malým množstvím vývaru a zvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a uchováme na teple. Do omáčky vložíme vyloupaný hrášek. Vše ještě asi 10 minut podusíme a dochutíme solí a citronovou šťávou.
Porce masa rozdělíme na nahřáté talíře, přelijeme omáčkou s hráškem. Vepřové plátky s jemnou omáčkou podáváme s dušenou rýží nebo opečeným bramborem.