reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové plátky Kníže

Vepřové plátky marinované v pikantním těstíčku.


  • 4,3

    18×

    4,2 18

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Česnek oloupeme. Můžeme jej buď prolisovat nebo nasekat najemno.

Vejce rozšleháme. Vmícháme do nich česnek, olej, kečup, worcester, sójovou omáčku, paprikovou pastu, kečup a koření se solamylem. Podle chuti těstíčko osolíme.

Do těstíčka naložíme vepřové plátky na 24 hodin.

Druhý den si rozehřejeme pánev s olejem a vepřové plátky zvolna smažíme z obou stran.

Vepřové plátky Kníže podáváme teplé. Vhodnou přílohou jsou hranolky, brambory, krokety nebo bramborová kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové plátky Kníže

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.