reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové ocásky na grilu

Vyzkoušejte recept na pikantní vepřové ocásky pečené na grilu.


  • 4,5

    4,5 8
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Masité vepřové ocásky zbavené kůže omyjeme a osušíme. Oloupaný česnek prolisujeme a promícháme se solí, pepřem, olejem a balsamicovým octem. Touto směsí potřeme masité ocásky, které uzavřeme do plastové krabice a necháme přes noc v chladu odležet.

Odleželé ocásky z obou stran opečeme na oleji a jednotlivě i s výpekem zabalíme do alobalu určeného pro zahradní grilování. Balíčky důkladně uzavřeme a grilujeme na mírně rozpálených uhlících z každé strany asi 10 -15 minut. Pak maso přendáme do litinového hrnce, uzavřeme a necháme ještě asi 15 minut na okraji grilu dojít.

Vepřové grilované ocásky podáváme s čerstvou zeleninou, nejrůznějšími dipy a pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové ocásky na grilu

    Celkový počet komentářů: 1

    • Piotr
      Piotr

      Komentář k receptu Vepřové ocásky na grilu

      To už to lae můžu celý udělat rovnou v troubě.

      28.10.2018 16:43:34

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové ocásky na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.