Dušené vepřové s omáčkou se žampiony a pórkem. Nejlépe chutná s trochou strouhaného sýra.
2 ks | cibule |
voda | |
1 ks | pórek |
200 g | žampiony |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kg | vepřová plec |
1 dl | rostlinný olej |
250 ml | smetana na vaření |
2 kuličky | celé nové koření |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
vegeta | |
eidam | |
2 špetky | mletý černý pepř |
autor giovannidon
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena