Recept za zajímavou úpravu vepřového.
1 palička | česnek |
100 g | máslo |
2 lžíce | strouhanka |
2 lžíce | olivový olej |
2 dl | portské víno |
600 g | růžičková kapusta |
1 ks | cibule šalotka |
500 g | vepřová pečeně v celku |
2 lžíce | sýr Grana Padano |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
čerstvá šalvěj | |
mořská sůl |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena