Recept na rychlou přípravu české číny. Jednoduché a velmi dobré jídlo, které podáváme s rýží.
1 ks | vejce |
1 lžička | solamyl |
1 ks | cibule |
1 ks | menší pórek |
0.5 kg | vepřové maso |
zálivka | |
---|---|
cukr | |
1 lžíce | vermut |
1 lžíce | masový vývar |
1 lžička | kari koření |
1 lžíce | sójová omáčka |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena