Vepřové plátky s rýží.
cukr | |
4-6 stroužků | česnek |
sůl | |
1 ks | vejce |
majoránka | |
vegeta | |
3 lžíce | olej |
1 lžíce | solamyl |
80 g | olej na smažení |
500 g | vepřová kýta |
Maso rozkrájíme na medailonky, neklepeme a potřeme prolisovaným česnekem. Část česneku nakrájíme na plátky, smícháme s olejem, vejcem, cukrem, solamylem a kořením. Vzniklou směsí potřeme jednotlivé plátky masa a uložíme do chladničky a necháme asi 2 dny proležet.
Uleželé medailonky opečeme na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou k tomuto pokrmu je rýže.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena